Tuesday, July 19, 2011

Terime kasih The Craft Potion.

Hai2 kawan2..Sebenarnye dah lame dah sy nak buat entry  nie...
Tapi asyik ade masalah je.. hehheh.. Ke malas menulis??=p

Ok, saye ingin mengucapkan ribuan terime kasih kepade TCP kerane dengan baik hatinye bagi saye free handbouquet untuk majlis bertandang nanti.

Alhamdulillah, syukur sangat..;)
Thanks ye The Craft Potion =D

Ok, meh kite lihat bunge tangan idaman kalbu saye.. Simple je.. Harap TCP dapat merealisasikan impianku ini..hehhehe..

Bunge ros berwarne merah.. Semekar cintaku untukmu...eccceeehhh!!!=p



Tepi bunge2 tu dikelilingi dengan sedikit kristal.. Tapi nak kristal warne gold.

Pastu batang bunge tu nak cover dengan batu2.. Gambar xboleh upload pulak. Xtau nape..



Cantek kan?? Saye memang mengidamkan nak handbouquet fresh flower.;D

Sumber: Ihsan google.;)



Ni pulak hasil dari TCP..memang cantek..;)
Sumber:  TCP

Hasil kerje dari TCP potion mmg cantek2..
Xcaye g tengok cepat..;)


2 comments:

anaztasias nora aira said...

yanie mmg terbaik !! nora pun dpt satu ehehhe :)

~~Miss iLa~~ said...

Nora: baikkan yanie nie.. org yg baik selalu murah rezeki tau..moge rezeki yanie makin murah..amin...:D