Tuesday, July 26, 2011

Kasut Sanding dah siap, tapi xnak pakai boleh x??


Tajuk entry xboleh blah betul Cik Laila nie....huhuuu...
Errrmm.. Hari tu sy ade cite yg sy tempah kasut kat gavy kan. Entry nie..
Sebenarnye kasut nie dah siap lame dah...
So, dalam bulan lepas hari tu sy ade pg try kasut nie, n brooch die terlalu besar n terkene jari depan kaki sy. Sy pon mintak dorg tukar kepade brooch yg lebih kecil.

Alasan sy sebab xnak pakai kasut ni :
  1. Korang nampak macam pelik x gabungan warne nie???
  2. Ketat sikit.
  3. Warne die.....
  4. Warne die.........
  5. Warne die..................
  6. Warne die.......................
Waaaaaaaa........ Meh tengok2 meh..

Nie gambar kasut sebelum brooch ditukar.





Gambar kasut selepas brooch ditukar.




Waaa..sedihnye... Kalau xjadi kasut kawen kat mane lak nak pakai kasut nie.. G kenduri kawen boleh????
:'(



P/s: Teaser. Lawa x baju sanding i??? hahahha..




14 comments:

anaztasias nora aira said...

kenapa i rasa mcm yang sebelum ditukar tu ok skit dear ke mata i kero T_T

~~Miss iLa~~ said...

nora: i pon xtau..:'(Errm.. xpe la.. nnti mintak cik amy buatkan kasut simple2 je kan.. xmau bling2 macam nie.. hehhe... boleh pakai kat due2 belah majlis..

nida-razak said...

laila..warna dia okla..mcm cantik gk..sbb dari tepi,gold dia lawa...

~ NANA ~ said...

for me nmpk mcm cantik je...lain dr yg lain :)

~~Miss iLa~~ said...

Nida: tq.. tu la.. housmate sume kate over.. hehhe..ok2.. akan tingkatkan kenyakinan diri tok pakai kasut nie..;)

Nana: org gavy tu pon kakte lain dari yg lain. die sipa kate lg, kalau akk pakai ngn jubah pakai time keje pon ok.. Gile ape.. hahahha

Qaseh Qidzizie said...

pkai je dear...cantik tuuu...
bila lagi nak berglemer2..kalo tak time sanding nnt...
do not care what other people say...

Fariza said...

hi.
kasut u mmg cntik.
combination warna yg class.
napa xmau pakai? hu3.
kenduri kawin pun bleh. harus yakin. jgn dgr ckp2 manusia yg teruk ok.
bj kawin cntik. gempaklah nanti. suka3.

Fariza said...

sorry. lupa bgtau. dh add n follow. tq. hehehe

~ mizzAmy ~ said...

for me, color combo tu dah ok dah kot. tak dek lah x masuk langsung. utk wedding shoes seem ok lah.

jgn risau2. nanti kita buat kasut yg boleh dipakai utk semua event. =)

Khairiyah aka Kerry said...

if this will make u feel better, honestly cantik bg kery!! sukaaa!!
errr call me bias cause im a pink lover.huuu.tp mmg cantikk

fainie_riz said...

dear..i rasa cantik jek kasut tu..sesuai la utk wedding..msti glamor..(",)

~~Miss iLa~~ said...

Waaa.. Xde sorg pon kate xlawa...Lap u all so much la.. Muaah2!!! hehehhe..;D ok2.. sy akan cube pakai time wedding nnti..
Tq secantek manis..;)

Psstt2..amy: ok, nnti kite design yg simple2 k.. rase berkenan ngn "Sophie"..;D

Amni said...

betul la... cantik la sis.... memang cantik lepas tukar tu... suka2! teruja plak saya... hiks...

~~Miss iLa~~ said...

Amni: tq laling.. I pon teruje tau..hahahha.. Tapi kasut ni ketat sikit, so hari2 kene pakai bia die kembang sikit..;p