Monday, July 18, 2011

HIV test Done!!!!

Alhamdulillah, 1 lagi bende penting dah selesai..
Tarikh kawen pun makin dekat..
Makin berdebar....
Tapi bukan berdebar takut nak kawen...
Tapi takut sebab baju, pelamin, mua sume xsettel lagi.... hahhaha
Lagi 5bulan je Laila oii... Sila AMBIL PERHATIAN!!!!

Ok2, berbalik kepade cerita yg asal ye kawan2ku yg cantek..Hehehe...
Kami sebenarnye xrancang pon nak buat Hiv test nie.
Sebab ramai yg kata kene buat appointment.
Disebabkan kakak ipar en Zuzu kate kat klinik Bangi xpayah buat appointment tu, so kami pon pergi la kesane pukul 1.40pm tadi dan telah kecewa kerane kat sane dorang pon hanye buat test dekat mereke yg buat appointment SAHAJA!!! :'(
So, dengan sedihnye saye n encik zuzu pun berpatah balik....:'(
Tibe2.................................................
Kakak kat kaunter tu panggil.. Adik2!!!!!! 
Pastu die kate kalau nak walk in boleh  pergi kat Klinik seperti yg tertere dibawah ini....
Pastu kami pun tersenyum semule... :D


Tempat: Klinik Kesihatan Bandar Seri Putera, Bangi.
Masa: 2.20pm - 2.40pm  (Dari daftar sampai result keluar.) (memang sangat sekejap)



Memang sy recoment sangat2 tempat ni k.. 
Lagi2 yang kerje shift macam sy n tunang sy.
Kitorang xtau jadual keje kitorang untuk mggu2 yg akan dtg. 
So, xboleh la nak buat appoinment bagai.
Juz walk in je..
Ini klinik baru tau.Baru je beroperasi 8bulan.

Tp, serius servis memang laju n tiptop!!!
Kepade sesiap yg xsuke menunggu lame2 boleh la pergi ke klinik nie. Kami siap xsampai 20min.
Sangat mudah k, ikot highway Plus. Lepas lalu Tol klinik tu sebelah kiri jalan n bersebelahan dengan PETRONAS.



Harge untuk test ni Rm1.. Murah kan???;p



So, ape tunggu lagi????? Meh la pergi beramai2!!! ;p

Lepas tu diesebabkan cuace sangat lah panas hari ni kami g singgah minum air kelape yg sedap!!



& last sekali mestilah gambar org yg HAPPdah kene cucuk!!! (>_<)


Tata semue...;D






6 comments:

anaztasias nora aira said...

dear !!! nora pun dah wat hehehhe :)

~~Miss iLa~~ said...

nora: yeayy!!! same!!!hehehe;)

Hidayati Farhan said...

kejapnyaaa. saya ni berkampung dkt klinik dr pukul 3 smpai pukul 5 tahu. hahaha. bagus lah klau bole walk in jek :D

~~Miss iLa~~ said...

Hidayati: tula kat kk shah alam agak rumit ckt..kat sini mmg senag..cume agak jaoh..;D

Linda Yusoff said...

i blom buat.. sob sob sob

~~Miss iLa~~ said...

Linda: jgn sedih2 ye...marilah buat.. ;D