Sunday, June 12, 2011

Wedding blogger Cik athiah & Shahrul

Salam.... Hai semue.. Sihat x hari nie????  (>-<)

Hari tu saye berkesempatan pergi ke majlis perkahwinan Cik Athiah & Shahrul yang berlangsung dengan meriahnye di Dewan Sri Melati, Kompleks Perbadanan Putrajaya, Persint 3, Putrajaya pade 28 Mei 2011.
Kami sampai agak lewat lebih kurang pukul 3lebih..


Time sy sampai tu cik atia tengah bergambar kat pelamin.
Pelamin sangat cantek ok.. xcaye meh tengok nie...




Makanan pon sedap!!! Dari Nurul Izzah katering. Saye makan banyak gile sebab lapa gile.. No diet2..;p


Sempat bergambar dengan cik atia...


Pastu ingat nak g bergambar kat atas pelamin.tapi malu.. Bergambar kat bawah pelamin pon jadilakan..



Time balik tu sempat bersembang dengan kak sitti RKM yg comel n peramah.Tapi lupe nak bergambar same.

Sempat tinggal pesanan kat guestbook cik atia.. cik lagi ker??=p


Pelamin : Cocos collections.
Baju sanding, Makeup & Aksesori : Rumah Kebaye Malaysia.
Photographer: Ahmad Fairus & Peveyhack name2 besar tu.saye xmampu.sobsob..:'(
Videographer : CST production.

Selamat pengantin baru, semoge kekal hingga ke hujung nyawa..
Tahniah diucapkan kepade athiah & shahrul..



2 comments:

anaztasias nora aira said...

hii dear, found ur blog. rupanya kita pergi tempat wedding yg sama hehe :)

jom exchange link and share idea ye b2b :)

nice to meet u :)

nora
http://norapurplebridez.blogspot.com

~~Miss iLa~~ said...

anaztasias: yeke??? xjumpe pon kan... ok, nice to meet u too dear..;)