Saturday, June 11, 2011

Contest: Shoe Giveway Absolutelygorgeous by Amy.





 Giveway ini merupakan sebuah contest anjuran Absolutelygorgeous By Amy.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Absolutelygorgeous! provided ‘made to measure’ for no extra charge. All the shoes collections are designed by our shoes designers and handmade by our shoes makers with over 20 years of experience. Handmade shoes may seem expensive at first, particularly when compared to average cost of shop-bought shoes. The real difference comes in the level of comfort we can give you.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Untuk maklumat lanjut boleh klik sini


Tuan punye Absolutelygorgeous ini ialah Cik MizzAmy Zalini.



Absolutelygorgeous dengan berbesar hati ingin memberikan  sepasang kasut kepade insan yang bertuah.
So, mari kite ramai2 join contest ni.. mane lah tahu kite adelah insan tersebut???;)


Senang je kalau nak join contest nie.


1. Ceritakan kepada kami kasut impian anda di blog ataupun di facebook.
- Anda boleh melakar(sketch) sendiri kasut impian anda.
- Anda boleh mencari kasut impian anda dengan cara men'google'.

2. Ceritakan mengapa anda memilih kasut impian tersebut?
3. Anda perlu link blog Absolutelygorgeous By Amy di blog anda.(jika tiada blog, anda boleh membuat Notes di Facebook)
4. Anda perlu menjadi sebahagian daripada kami iaitu perlulah LIKE di Absolutelygorgeous By Amy fan page. 
5. Email kepada kami link entri atau Notes tersebut ke absolutelygorgeousbyamy@gmail.com
Syarat-syarat penyertaan :
1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia.
2. Penyertaan bermula pada 14 Mei 2011 sehingga 15 Jun 2011.
3. Keputusan akan diumumkan melalui Facebook, dan juga email.



Ceritenye bermule bergini....


Pade satu petang, sedang laila duduk seorang diri di pantry sambil minum milo....






Setiap orang pasti ade mempunyai ciri2 kasut idaman untuk majlis perkahwinan mereka yg akan berlangsung cume sekali sahaje seumur hidup. Jadi untuk mendapatkan kasut tersebut bukanlah satu perkare yang mudah. Seperti saye sendiri telah berbulan-bulan mencari kasut idaman kalbu, tapi tidak berjaye.  Apabila terjumpe pasti ade sahaje yang xkene. Sebagai contoh, kasut terlalu ketat, sakit apabila berjalan, tidak stabil, warne tidak kene, design terlau simple atau terlalu semak. 


Saye bukanlah seorang yang cerewet, tetapi saye mempunyai masalah mencari kasut yg selese. Ini adelah kerane saiz kaki saye terlalu besar. Saiz 9. :'( 


So, Mari kite lihat kasut idaman saye ok.

Kasut impian saye adelah kasut2 seperti dibawah.









Sumber: Encik Google..;)

Ye.. Kasut idaman saye memang simple je.. ;)


Ciri2 kasut idaman kalbu saye adelah seperti berikut...

  • Selesa!!! Itu yang paling utame..;)  Saye xnaklah kasut tu nampak cantik tapi kaki saye yg terpakse menahan sakit. Lagipun, time majlis tu nanti  saye nak jalan2 jumpe tetamu2 yg datang mase majlis. So, amatlah memerlukan kasut yg selesa..;)
  •  Ade kerongsang / riben2 kat depannye.. Walaupun ramai yg kate nanti kain boleh tersangkut, tapi xtahulah.. Memang kasut jenis ni dah lame tersemat di hatiku... Ecceehhh!!!;p
  • Nak yang tingginye 3-4 inci.. Xnak sampai 5 inci, nanti Encik suami nampak tenggelam.. Beze tinggi kami hanye 6cm je...hehehe
  • Kasut yang bertutup. Tapi xnak yang bertutup habis. Kaki saye sangat besar dan xlawa.. hehehe.. jadi nak kene tutup2 sikit. Lagipon nampak lagi kemas dan sopan untuk dipakai semase wedding nanti.
Ok.. tu je k.. saye xcerewet bukan???hehehe....


Kalau anda berminat untuk menempah kasut dengan  Absolutelygorgeous by Amy,

Mudah saje ok.
  1. Pilih design kasut dari Absolutelygorgeous collections.
  2. Pilih saiz anda.
  3. Pilih kaler dan fabrik untuk kasut tersebut
  4. And last sekali buat pembayaran via Cimb Bank or RHB Bank

Banyak design2 yang cantik tau...

Antare yg menarik perhatian saye...









Cantik bukan???? 

So, ape tunggu lagi.

Email: absolutelygorgeousbyamy@gmail.com

Tarikh tutup penyertaan: 15JUN 2011.. Selamat mencube!!!;)


= The End =

2 comments:

absolutelygorgeous said...

hikss.. siap ada gambar saya kat sini. thanks dear for taking part in the contest. =)

~~Miss iLa~~ said...

hehe.. ok.. welcome..tnx jugak coz bg peluang kat kami semue tok join contest nie..;)