Friday, June 17, 2011

Dapat panggilan hangit di pagi hari....



Morning u ollsss....

I haappy sgt ni tau!! Alhamdulillah,Syukur krhadratNya...
Pagi tadi sy dpt 1 panggilan...


xxx  : Hello, ni cik laila ker???
Laila: Ye.. Nie siape ye???Dengan suare mamainye.. Baru bangun tidola katekan... hehehe
xxx  : hari tu ade masuk contest yg xxx anjurkan kan???
Laila: Aah.. Nape ye??? dalam hati kate.. kan aku dah kalah...
xxx  : Ni nak bagitahu , laila top 10... So, kami nak bagi laila hadiah 1 video percume tok wedding nanti.
Laila: Ni main2 ke betol2???? dengan serius i tanye tau...hehehe
xxx  : Loh. ade ke cakap kite main2 pulak... Betol2 la...
Laila:  Yeke?? thanx ye.. sambil senyum2...
xxx   : Nanti laila bagitahu nak video tu tok 16@17@18 Dis ye.. kalau boleh ASAP.. takot tarikh bertindih...
Laila: ok2!!! thankssss....;)

Thanks kepade xxx tu..i takut nak bagi tahu name contest yg i masuk tu.. 
Coz die dah umumkan pemenang, n i xtersenarai.. 
So, pagi ni die kol kate i Top10 n nak bg hadiah 1rakaman percume...
Alhamdulillah.. Jimat banyak dah nie... ;)



2 comments: