Saturday, November 26, 2011

20 hari lagi...

Wau!!! Pejam celik, pejam celik cepatnye mase berlalu.. 
Tinggal 20 hari je lagi..
Banyak sgt perkare yg nk kene buat..
Antarenye..

1. Door gift untuk kanak2.. 400pcs kene buat.



Supaye die jadi macam nie...



2. Door gift untuk kawan-kawan. 200 pcs jar nk kene isi coklat daim.


Pastu kene hias jadi macam ni n letak tq tag. Tq tag xsiap lagi. Tempah dengan lurvering.


3. Door gift untuk keluarga belah lelaki. dalam 75Jar. Tu pun laila tempah dekat lurvering. InsyaAllah Selase ni siap.


Gambar contoh je.


4. Corsages.


Nak kene buat supaya jadi macam nie. Actualy xmau pon buat bende ni. Tapi bunge2 ni free.. sayang la pulak kalau xgune. Lepas ni xtau nak buat ape lg dgn bunge nie.


4. Edar kad kawen. Insyaallah malam ni akan edar kat kawan2 ditempat kerje.;)



Wish me luck ok.. 
Semoge semunye berjalan dengan lancar dan mendapat keredhaan dariNYA.
Amin Ya Rabbal Alamin..;D


7 comments:

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

wahh...xtdo malam la ye

~~Miss iLa~~ said...

Rina: tula.. takot dah nie.. hehehe

sarahhernyzar said...

hye laila... mesti dedebar kan majlis dh x lama lg. hehe. tenang ya. insyaAllah pasti semuanya berjalan lancar. amin.

Madly Mad said...

ohmaiiiiiiii!!!!! cepat update lagi.kotak tu beli dekt mana?
anyhow, B2B Pahang dekat sini.
i follow belog ni okey!!

~~Miss iLa~~ said...

Sarah: Amin...tu la.. berdebar2 banyak bende xsettel lg.. tp Alhamdulillah housmate2 laila banyak membantu.. Bioleh dikatekan sume keje dah hampir sia.. tggal skt je lagi.. tq dear..;)

~~Miss iLa~~ said...

hai madly mad.. laila b2b selangor..;) kotak tu laila beli time house-of favors buat clerance stok.. 1 kotak 20sen..ni web die..;)
http://www.house-of-favors.com/

anaztasias nora aira said...

gud luck dear !!