Thursday, October 13, 2011

Pre - Wedding yg X dirancang..=p

Hai semue.. Errmm.. Lame betul sy xmenulis kat blog ni kan.. 
Dah bersawang2 dah dibuatnye...hehhehe..
Ok, kali ni nak cite cikit pasal pre wedding sy yg xdirancang tu..
Ekceli kami dapat 3bunting free dari my one card. So, kami cadang nk letak gambar kami kat bunting tu.
Encik tunang kate xnak buat 3. Die nak gabung, so dpt 1 bunting yg besar.
Lepas majlis die nak framekan letak atas kepale  katil.=p


Tarikh: Lupe la.. 2 Miggu lepas hari selase kalau xsilap.
Lokasi: Taman Tasik Titiwangsa
Tema : Ayu.. Kononye la...=p
Kameramen : Kawan En tunang.
Bayaran : Belanje Lunch & Dinner je.. hehhee

Ekceli mule2 kami pergi ke taman pertanian shah alam.. Tapi bile sampai sane rupenye taman tu tutup setiap hari selase.. Rase kecewe gile tau..
Baru je berangan nak bergambar naik basikal yg ade due tempat duduk tu..
Sy dok belakang, encik tunang kayuh.. Pastu belon love tu ikat kat bakul.. Hehhehe.. 
Dah sipa berangan tu..=p
Tapi apekan daye....Xde rezeki.. Tuhan dah rancang segale2nye..

So dari Shah Alam kitorg terus ke KL..

Meh Layan Gambar meh.

Bersantai diatas Rumput.
 Main tiup2 buble2. Dulu kecik2 xpuas main lagi..=p

Eeeee... Ape tu????

Comel kan burung tu???Aah la bang...Sambil gelak2..=p

 Caaakkkkk!!!!

 Bride & Groom to be..

  
Ayu la kononnye tu...;p
 K, nak balik dah.. Tata..;D

Sepanjang photoshoot ni sy n encik tunang asyik gelak je. Hehehe.. rase kekok lak bile nak berpure2 bergambar..;p
So, di kesempatan ini sy nak ucapkan ribuan terime kasih kepade kawan encik tunang iaitu En Naim coz sudi luangkan mase tok ambil n edit gambar kitorg.
Thanx sangat2 k..;)





6 comments:

~ NANA ~ said...

sweet je nmpk bila pkai bj kurung n melayu gitu...hehe

kaklong said...

sweet nyer....jeles nye kak long....xpe la, jnji selamat dh post gitu! ;)

anaztasias nora aira said...

sweetnya !! ayu la hehe

Hidayati Farhan said...

tomei la ila, suke. mcm selamat hari raya. hehehe. lagiiiiii

~~Miss iLa~~ said...

nana: sweet ke??hehheh.. tq..;)

Kaklong: tu la.. tu pon last minit punye idea.. tetibe je plan nk wat pre wedding. so, idea yg keluar cume tu je.. hehheh

Nora: u punye lagi sweet..

Yati: selamat hari raye haji!! hehheh.. lg ke?? emm.. nnti la.. eh, hari tu lupe nak bawak epal hijau..hehheh;p

Fariza said...

comelnya !!! suka belon love itu